Nemzetközi fuvarozás

Nemzetközi Fuvarozás

Nemzetközi Fuvarozás

A megbízó, aki az árut szeretné eljuttatni egy másik országba, felveszi a kapcsolatot a nemzetközi fuvarozó céggel és megbízást ad számukra, hogy szállítsák el a megadott helyre az áruját. A fuvarozó a fuvarozási szerződés értelmében eredményfelelősséget vállal, ami azt jelenti, hogy a fuvarozásra átvett árut a feladási helyről az áru kiszállítási helyére eljuttatja; és azt a címzettnek olyan állapotban adja át, mint amilyen állapotban azt fuvarozásra átvette. A fuvarozási szerződés megkötését, létrejöttét fuvarlevelek és más okmányok igazolják. A nemzetközi fuvarozó cég az árut fuvarozás díj ellenében végzi az erre szakosodott vállalkozókkal. A fuvarozó és fuvaroztató között fuvarozási szerződés jön létre. A fuvarozó az elvégzett munkájáért cserébe fuvardíjban részesül. A saját célra saját eszközzel végzett fuvarozásnál a szállítólevél számít fuvarokmánynak. A szerződés mindig a szállítás megkezdése előtt jön létre, és a fuvarozás akkor tekinthető sikeresnek, mikor az árut sértetlenül eljuttatták a rendeltetési helyére.

Nemzetközi fuvarozás gördülékenyen

Nemzetközi Fuvarozás

Egy fuvarozó cég hatékonyan akkor tud működni, mikor a fent említett árufuvarozási szakaszok fennakadás nélkül zajlanak. Ez úgy lehetséges, hogy a fuvarozó cég több éves szakmai tapasztalatot szerzett már ezen a területen. Az is nagyon lényeges, hogy a szállító cég képes tanulni, változni, és fejlődni. A piaci változások rugalmasságot követelnek meg a cégektől. Csak az lehet sikeres, és nyújthat teljes körű, naprakész szolgáltatást, aki a nemzetközi fuvarozás terén napra kész információk birtokában van. Legyen szó fuvarjogról, vagy a napi ügyek intézésről. A Roller Transnál tudjuk, hogy a cég akkor a leghatékonyabb, hogyha mindenki ellátja a feladatát, amit odaadással, megbízhatóan végzünk. Egy szállítmányozó cég így lesz eredményes és sikeres a munkájukban. A nemzetközi fuvarozás ettől gördülékenyen működik. Az ilyen cégben meg lehet bízni, mert mindig tudják teljesíteni azt, amit vállaltak. Ez a megbízónak a legfontosabb. Visszatérő ügyfelekre lehet számítani, akik elégedettek azzal, ahogyan a nemzetközi szállítást a cég bonyolítja.

Miért pont bennünket válasszon nemzetközi fuvarozásra?

Ennél a cégnél a múltunk az, amiből tanulunk, a jövőnk az, ami felé haladunk, de mindig a jelenben cselekszünk. A megrendelő érdeke számunkra kiemelten fontos. Mivel a megrendelő elégedettségére törekszünk, ezért az áruját különös gonddal kezeljük. Felkészült csapatunk minden nap azért dolgozik, hogy önnek a legoptimálisabb szolgáltatást nyújtsa a nemzetközi fuvarozás területén.

Nemzetközi Fuvarozás
Azért válasszon minket, mert:

  • Lehető legrövidebb időn belül teljesítjük a ránk bízott szállítói feladatot.
  • Az árut háztól-házig szállítjuk, ami kényelmessé és könnyűvé teszi az áru átvételét.
  • Elfogadható költségekkel és rugalmas díjszabással dolgozunk
  • Fuvarozási szerződést kötünk minden szállítás előtt.
  • Az árut átpakolás nélkül szállítjuk, így időt takarítunk meg.
  • Nagy hatékonysággal dolgozunk, ezért a kockázati tényezőket minimálisra tudjuk redukálni.