Rólunk

Cégünk története közel egy évtizedes múltra tekint vissza. 2013-ban a költöztetés (és lomtalanítás) volt a fő tevékenységünk, de mára a szállításé és fuvarozásé lett a főszerep. A kisebb tehertől a több tonnás szállítmányokig vállalunk teherszállítást. Tehergépkocsi flottánk jelenleg több különböző méretű tehergépkocsival áll megrendelőink rendelkezésére. Bármilyen fuvart vállalunk, beleértve az olyan megbízásokat is, amelyek speciális fuvarozást igényelnek.

Speciális fuvarnak minősül többek között a nagyobb méretű és tömegű tárgyak szállítása, a speciális biztonságot igénylő szállítmányok, mint pl. a hangszerek és a nehézgépek, valamint a páncélszekrények szállítása. Akár 10 tonna feletti nehézgép fuvarozás is megoldható, nehézgép szállítást 7 és fél tonnától 12 tonnáig vállalunk.

Habár a fő tevékenységünk ma is a szállítás, a költöztetés és lomtalanítás helyét a belföldi és nemzetközi fuvarozás vette át. A nagy felelősséggel járó munkát megbízható sofőrjeink és gyors, szakmailag jól képzett rakodó kollégáink végzik, akik az ország egész területén teljesítik az Ön megbízását. A belföldi fuvarozás mellett nemzetközi szállítást is vállalunk.

Előre egyeztetett, fix díjazással dolgozunk és a kártérítés miatt sem kell aggódnia! Mind a belföldi szállítás, mind a nemzetközi fuvarozás során esetlegesen bekövetkező károkat a szállítmányozói felelősségbiztosításunk fedezi.

Az Ön elégedettségét referenciáink mellett cégünk biztosítása garantálja! Hívjon minket még ma, hogy szállítmánya minél hamarabb útra keljen, ugyanakkor sérülésmentesen érkezzen célba!